Mikä tapahtuma tällä kertaa suunnitellaan??

Kun tila pitää muuttaa tylsästä ja tavallisesta, niin me tehdään jotain ihan tavatonta!

Määritä meille tyylisuunta ja raota hiukan tietoa budjetoinnista, niin me kerrotaan mitä hienoa me saataisiin sillä aikaan!

Perinteisimpiä somistuksen elementtejä omatoimiseen budjetoitiin

Kaikki eivät halua tulla palvelluksi mahtavalla asiakaspalvelulla. “Mää itte” ihmisille olemme keränneet kasaan joitain elementtejä, joita eniten tilaisuuksissa ja juhlissa käytetään. 

Ota hyvin vapaa ja luova ajattelu mukaan. Kaikki esimerkkien kuvat on toteutettavissa kovin monin eri tyylein. Värit ja ympäristö saavat pallot näyttämään aivan erilaisilta. Jos haet räväkkää ja leikkisää, niin se onnistuu aivan yhtä helposti kuin se gaalamainen ja UPEA. Eli älä rajoita ajatuksia esimerkkikuvien rajallisuuteen! 

Sitten kun se epätoivo taas iskee tai saat ajatukset kasaan, niin soita! Me autamme tilauksen kanssa loppuun. Sovitaan värit, aikataulut ja erikoistarpeet. Ei hätää! Tää on meidän työtä ja me tiedetään kyllä!

Olemme suhteellisen hyvää pataa kaikkien paikallisten juhlapaikkojen ja tapahtumamestojen kanssa. Saamme yleensä itsenäisesti sovittua toimitukset ja pois viennit. Tiedämme aika hyvin myös eri paikkojen mahdolliset rajoitteet, joten kerro juhlapaikka ja me kyllä hoidetaan.